Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tokigheter

Strör kärlekens visor omkring mig

För att väcka sympati hos tomhänta dårar

Ge mig din enfaldiga livshistoria så lutar vi

varandras själar

mot evighetens skymda sanning..

Vi leker rosenlekar i en förfallen trädgård

Somnar under ekens stora krona

Vandrar vilse i våra påhittade historier

Skrattar åt varandras tokerier..

Vi slutar aldrig att förundras

Över hur lyckliga vi blev..

Av just ingenting..




Fri vers av Nina Nightwish VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-11 12:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker, jag faller bakåt
2011-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish VIP