Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Novembervärme


Blommar
blott lite till -
linet


kring kyrkan
det eviga
gräset


milt
sträcket
kort





Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-11 14:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tre fina miniatyrer! Tror att jag tycker bäst om tvåan och dess tidlöshet.
Och visst flyger fåglarna inte så långt i år.
2011-11-12

  lodjuret/seglare VIP
Stamträd
fågelskådning
källarstädning
våtutrymme
gräsänkling
simborgarmärke
väntan på kyla, snö
försök till höstadjö
2011-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP