Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Angående siffrornas rmagi


11-11-11

Siffror och nummer har ju alltid fascinerat människor - att tolka in särskilda betydelser - fast det skulle ju varit bra om det hade begränsats till siffror och inte till diverse religiös textmassa som man med lite fantasi kan uttolka vad som helst ur beroende på vad man för tillfället önskar.
Bara med lite uppmärksamhet och brist på något vettigare att fundera på så kan jag berätta att jag denna dag den 11-11-11 passerade en vägskylt som förkunnade att det var 44 km kvar till Stlm efter 22 km stod det en annan sådan skylt som sa att nu var det bara 22 km kvar till denna stad.
Avfarten därefter svängde jag av och in på byggmarknaden och plockade kärran full med sån jag skulle ha och när jag körde ut för att betala var det i kassa nummer 11.
Hemfärden gick som en dans - slutet gott och asteroiden som tydligen haft för bråttom och med en hårsmån missat jorden två dar innan elvatalsmagin rusar vidare mot nya äventyr - hade också den passerat linjen mellan jord och måne denna dag år 2011 i elfte månaden klockan 11.11 ja då skulle nog även jag fundera på nått märklig samband mellan mänsklighet och andra sfärer - men nu,,, ja synd eller tur det är ju frågan, men det blev ju inte så...




Fri vers (Fri form) av Bizon
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-11 19:09



Bookmark and Share


  LassO
aftonbladets gamla tipsnummer...
2011-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Bizon
Bizon