Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett tomrum kan endast visa sig om det finns något som omsluter det



du omsluter mig




Fri vers av aPorcupine
Läst 242 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-11-11 20:45



Bookmark and Share


  Staffan Welroos VIP
klockren!
2012-01-23

  Kristina Wallbing
Skulle vilja skriva en ordlös kommentar.

För så känns det att läsa detta.
2011-11-11
  > Nästa text
< Föregående

aPorcupine
aPorcupine