Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
alt. titel: Den Första (och den andra)


Universums ironi

Han har smekt mig i flera timmar,
retat upp mig och tagit mig så nära
så många gånger att jag tappat räkningen.
Jag har vridit mig i underbara plågor,
stönat och bett om mer.

Men för varje stön jag utstött,
för varje gång jag lustfyllt vridit mig under hans fingrar
har jag hört dina stön
och sett din kropp vrida sig under mina fingrar.

Och allt jag önskat
var att nuet aldrig skulle ta slut.
Så att jag aldrig skulle behöva minnas
att du inte vill ha mig mer.

För dig var mina fingrar alltid bara minnet av en annan.
Precis som hans nu är det för mig.




Fri vers (Fri form) av aust
Läst 458 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-11-12 01:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Man får läsa den här unika dikten två till tre gånger. Den är bra!
2017-03-09

  Frostheim
Du skriver alltid av djup bemästrat, och jag är glad at få ta del av det. Dina ord präglar en i själen, en dikt tycks bäst när den berör på djupet. En kan bara bocka. Hatten av. // Skäggulk
2011-11-12
  > Nästa text
< Föregående

aust
aust