Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du behöver

Du behöver varken sova eller vara vaken
du kan ligga där helt naken
och vänta på....ja vad då?
Jo att tiden ska gå.
och vart tiden går
ingen det förstår
Men om en stund
kommer John Blund
i alla fall
och så är tiden all.




Fri vers av Rubus VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-12 02:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rubus
Rubus VIP