Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pianot



pianot tystnar
tangenterna
på plats igen




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-11-12 13:28



Bookmark and Share


  Nanna X
var det månne ett självspelande piano?
2011-11-13

  Monika A Mirsch VIP
det ljuder i kulisserna av spröda toner som förklingar - SKÖNT!
2011-11-12

    ej medlem längre
När allt är på plats - vad finns att säga?
2011-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP