Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Boiling point




dina misstag
missförhållanden,
blir oviktiga idag

du undrar hur länge
du ska orka

jag minns ej
att du någonsin,
tänk eller gjort
något illa

endast mitt hjärta
lyssnar

idag













Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-12 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP