Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en lördagskväll.

Vi skildes åt, ni skulle ösa så ni gick till tunnelbanan men jag var rätt nöjd med mitt så jag gick vidare på Götgatan mot södra station. Mötte uppklädda äldre män, surdegshipters och fulla tonåringar. Jag gick rakryggad, mådde bra. Sicksackade mellan dörrarna inne på sationen och tog rulltrapparn ner till perrongen. Andades och glasögonen immade igen. Men jag ville leva i ovisshet för att se var det tog mig så jag gjorde inget åt det. Pendeltågsresan gick fort. Jag tittade ut och lät fantasin flyga iväg. Det var 'Skogås nästa' och jag gick av. Konstaterade snabbt att det var kallare i stan. Fortsatte med snabba steg genom den lilla förtorten. Sprang över vägen för att inte bli påkörd. Lugnade mig. Mötte en nyfiken hund och en trött ägare. Kollade på löven och kände marken gunga. Steg innanför dörren. La benen på bordet. Käkade starka chips och försökte bölja hettan med lite frukt.




Fri vers av BitterFittan
Läst 200 gånger
Publicerad 2011-11-12 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BitterFittan
BitterFittan