Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rymdens Serengeti

Nattens hjordar vandrar
över himlens savanner

på väg mot bergen
bortom kikarsiktena

Det är zebrornas tid
och de svarta elefanternas höst

när slätten bågnar
under hovarna




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-11-13 07:01



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
en underbar bildgivande vacker dikt
2011-12-06

  Vind
Bildrik storslagenhet...
Gott att läsa!
2011-11-18

  Börje Larsson
snygga bilder...!
2011-11-14

  Linda CH VIP
Fantastiskt fin!
2011-11-13

    ej medlem längre
Stark och njutbar....en text av det lite ovanligare slaget. Underbar!
2011-11-13

  Mr Lindemann VIP
UNDE4RBAR MED "SLÄTTEN BÅGNAR!"

FLER SÅDANA LJUSGLIMTAR I DIKTER!
2011-11-13

    ej medlem längre
Underbar... "När slätten bågnar.." var en riktig, riktig höjdare
2011-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP