Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

farsdag

Far min far
Du är mej en riktig karl!
Humor har du allt,
O även en hel del svar

Pappa min pappa
Byxorna dina är fulla med lappar
Jag vet att du inte gillar
Musik där dem rappar,
Men hoppas du gillar
Lite rim, i farsdagsklappar

Mm så go mat du gör,
o håret ditt är klippt av en
svensk frisör
även om du ibland har ett
italienskt humör. 

<3

Far min far, du är så rar

En bättre farsa tvivlar jag

På att någon har.

 

TI AMO




Fri vers av Blumma.
Läst 516 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-13 16:09



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
härlig o skoj, fin o loj
är du italienska?:)
2011-11-21

    Birgersdotter VIP
Gulligt till din pappa
2011-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Blumma.
Blumma.