Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blåmesen.

Kan man vara någonsin vara glad efter att någon nära dött?
Är det tillåtet att le?

Ni frågar hur jag kan må så bra
Sen när är det förbjudet?

Ja min pappa tog livet av sig
Nej det var inte mitt fel

Jag vägrar låta han förstöra ännu mer
Det räckte med att han dog
Han ska inte få förstöra hela min framtid

Visst är det förjävligt
Visst kan jag bryta ihop på lektionerna
Visst kan det bli för mycket
Visst gråter jag

Men visst är livet fint
Visst är det skönt att andas friska vindar
Visst är det skönt att känna
allt.

Pappa du vet att jag saknar dig
Du vet att du finns hos mig
Du vet att jag tänker på dig när jag ser en blåmes
För du vet också att det var en blåmes på din dödsannons
Men du vet också att även fast jag inte är ledsen hela tiden
så bryr jag mig om dig

För mitt i misären är livet ganska fint och
jag tänker njuta av det så mycket det går.




Fri vers av BitterFittan
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-13 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BitterFittan
BitterFittan