Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets utfasning

Gammal och sjuk och helt borta
från sinnet och minnet
bor på hemmet
men inte hemma
är till besvär
äter och tär
på landets finanser
Lever man
eller inte?
Jag lever nu
men vill inte leva död.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-13 22:03



Bookmark and Share


  tom boreland
ett land där
skatterabatter
för de rika
är prioriterat
framför
vård och omsorg
har långt
till
civilisation
2011-11-13

  lodjuret/seglare VIP
Det samhälle som inte ser sig ha råd att ta vård och hand om sina äldre är ett samhälle som inte är värt namnet. Det är en sits och tron vi alla till slut skall bestiga, så varför inte börja se till deras bästa redan nu?
2011-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP