Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla kommer dagen

 

Vargtimman ekar
nånting i blodet
gå med mig
bort

snälla håll mig
sista stunden

Blundar
blundar hårt eller inte alls
som om det spelar nån roll

väntan
tomma rum
finns det nåt kvar?

ser ut
det är samma värld
samma vinande vind
som drar förbi

när lämnade du mig?

skuggmorgon
allt annat
än underbar

blundar
blundar igen
glömmer dina händer

mitt ansikte
mot väggen
jag väntar
på den nya dagen

små regndroppar
faller
från min fönsterkarm
jag är här
snälla
säg att jag är här

jag vet inte längre

det är som om
jag inte har
nån kontakt

knutna händer
under täcket
kallsvett

regnet utanför

någon såg mig igår
jag vände mig bort

sprickor i fasaden
tårar som läcker

Jag försöker hitta
en förklaring
men tankarna
räcker inte till
allt är så stilla
fastän allting snurrar
fortare

jag kan inte längre
hitta hem

snälla säg
att du vet nånting
att du kommer med ett
budskap
att det här kriget är
slut

säg att det snart är över
att allt var en mardröm
att vilsenheten bara
var en illusion
av gömda nätter

säg att det fanns en mening
med allt det här


säg att du var här
att du höll om mig

P.G

 




Fri vers av Peter G VIP
Läst 638 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-01-13 11:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter G
Peter G VIP