Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För alla oss som har svårt att gå vidare och hellre klamrar oss fast vid gamla drömmar.


Kan inte släppa taget

Hur ska det kännas egentligen
på vägen genom livet
fråga inte mig
min väg lutar uppför

på söndagen sitter jag uppe till två
för att hålla fast vid helgen
en liten stund till

flaskor med julmust
kantar mitt skrivbord
när februari töar bort

och håret på benen står som nålar
när de går bara
i oktober klockan tre

minnen vill inte släppa
det är tungt
kan det inte vara idag
för alltid




Fri vers (Modernistisk dikt) av Erik.J
Läst 430 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-14 00:58



Bookmark and Share


  ULJO
Berörande
2011-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Erik.J
Erik.J