Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag går sönder

Jag går sönder när jag inte kan trösta dig
jag krossas när jag inte kan kyssa bort dina tårar

det gör ont när jag inte kan hålla om dig
när du skriker
när du har ont

när jag bara har mina ord och inga räcker till
när du inte ens hör min röst eller ser mitt ansikte
hur ska du då förstå att jag finns här för dig




Fri vers av JennaPenna
Läst 260 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-14 04:42



Bookmark and Share


  ULJO
Berörande och kärleksfull poesi.
2011-11-14
  > Nästa text
< Föregående

JennaPenna
JennaPenna