Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sömnlös lust

jag ligger sömnlös om natten i din säng
jag sluter mina ögon och lyssnar
dina lugna tunga andetag fyller mig med ro
jag andas djupt och känner
din vackra kropp mot min fyller mig med värme
jag borrar in mitt ansikte i ditt hår
en söt fruktig doft fyller min näsa
jag stryker undan ditt hår och kysser din nakna skuldra
din mjuka hy mot mina läppar smakar rent
jag smeker dina kurviga höfter
hela jag fylls av åtrå
du stönar tyst i sömnen
jag håller ditt runda bröst i min hand
du vaknar och vänder dig om för att kyssa mig
dina varma läppar smakar sött och salt
din tunga är mjuk mot min
du andas in min doft och smeker min kropp
vi smälter samman i ett hav av kärlek och lust

jag somnar i dina armar
trygg, åtrådd och älskad




Fri vers av JennaPenna
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-15 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JennaPenna
JennaPenna