Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du & Jag

Du
du håller mig fången
fången i mitt eget inre
känslor som instängda vindar som skapar kaos

du
du har all makt
makten över allt jag är
makten att göra ljuva sommarbrisar till förtvivlade orkanvindar

du
vet du ens själv
leker du eller har du ingen kontroll
älskar du mig ibland eller har du aldrig riktigt gjort det

jag
jag älskar dig
varje sekund älskar jag dig
jag önskar att jag kunde stänga av som du

jag
lever på din uppmärksamhet
ibland lever jag underbart
ibland ligger jag livlös i en orkan som tar mer och mer för varje gång

jag
jag hatar hur svag jag är
för svag för att resa mig och gå
istället jagar jag frenetiskt ännu en flyktig sommarbris

du
du är det finaste jag vet
allt jag vill ha
men jag vet att du aldrig kan vara den jag drömmer om










Fri vers (Fri form) av JennaPenna
Läst 293 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-01 04:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JennaPenna
JennaPenna