Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om svartsjuka i ett distansförhållande


Innan vi går under

du skulle väl berätta om du hade hittat någon annan?
du skulle väl berätta om du tröttnat på mig?
du skulle väl berätta om du inte älskade mig längre?
visst skulle du?

ändå är min telefon tyst, min skärm tom och mitt hjärta värker.
varje gång jag letar efter dig är du inte där.
du har nästan alltid varit där.
du skyller på att du har mycket att göra.
du har alltid haft mycket att göra men ändå haft tid för mig.
för att du velat, längtat, begärt och älskat lika starkt som jag.

men min telefon är tyst, min skärm är tom och mitt hjärta värker.
misstanken har lindat sig runt mitt väsen.
viskar vidriga saker i mitt öra och färgar min själ grön.
ta bort den.
älska mig.
innan vi går under.




Fri vers av JennaPenna
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-03 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JennaPenna
JennaPenna