Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmer mig bort

Jag sluter mina ögon
Jag drömmer mig bort
Jag längtar tillbaka

Tillbaka till dina kyssar
Tillbaka till dina mjuka bröst
Tillbaka till din varma kropp

De börjar falna och försvinna
Solbrännan från våra promenader
Nagellacket du målade på mina tår
Minnet av hur din hud kändes under mina läppar

Jag drömmer mig bort
Jag minns
Jag längtar
Jag saknar
Jag älskar




Fri vers (Fri form) av JennaPenna
Läst 280 gånger
Publicerad 2013-12-03 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JennaPenna
JennaPenna