Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

syauktion på landet

 

julauktion

komma hem till bygemenskapen

ta och ge innerliga kramar

dela leenden och fröjdas över hantverket

det detaljerade mönstret

det skira knypplade

det färska nybakta

det kreativa

det innerliga

en harmoni i färger och former

vi delar leenden

nickar till vänner och bekanta

dricker vårt kaffe med 7 sorters kakor

och beundrar detta återkommande event

nu klirrar det i glaset

snart faller buden och klubban

vi skrattar med varandra

åt ivern

och glädjen i att skratta

"skabby-chick", "skrape-bocking"

"varm stearin till massage, men inte FÖR varm"

någon skall äta hembakt fram till midsommar

en annan hamstrar raggsockar för kommande köldknäpp

under bordet håller jag min kärlek i handen

ögonen glittrar och vi myser

 

 

 

 




Fri vers av lisa"puzzle"svensson
Läst 511 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2011-11-14 11:20



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Vilken härlig gemenskap!
2011-11-25

  Järnkatten
Myspys, jättefint, det är sådant som gör att det är värt det att stå på en julmarknad och frysa bakom bordet ibland :)...
2011-11-16

  Ex¤animo
Minns detta, du beskriver så bra....
2011-11-15

  Alfie M
Vilken härlig stämning!
2011-11-14

  Minkki VIP
rart!
2011-11-14

  Yvonne Eriksdotter
ja...precis så.....julgemenskap....
2011-11-14

    ej medlem längre
Jaa... så här är det ju!
Och första advent
blir det julmarknad!
Mystext!
2011-11-14
  > Nästa text
< Föregående

lisa
lisa"puzzle"svensson