Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksdikt

Evighet kan inte åldras du är min: återspeglad i vattnet i livets olikformade moln åter igen  du mitt i eldens hjärta din personligt positiva molnficka skänker  värme utan baktanke mina osäkra fallvindar som bortblåsta Tanken går till dig Sara ändå gråter jag för att du är så fin som ser bortom den starka vågen, du är klok vet att det inte är den bärande rörelsen som förlänger djupet, mitt allt min evighet  jag älskar dig




Fri vers av Per Blomqvist
Läst 641 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2011-11-14 12:23



Bookmark and Share


  Jorge González Reymond
"Evighet kan inte åldras" Hur kan man skriva så fin!!!

2012-11-22

  marie ohlson
Oj Oj Oj... Otroligt vackert skrivet!!
2012-10-23

  ResenärGenomLivet VIP
Sååå fin kärleksförklaring.
2012-06-29

  Baystream
Väldigt, väldigt vackert. Ärligt om nått.
2011-11-25

  Börje Larsson
personligt positiva molnficka..snygg bild i en vacker kärleksdikt...
2011-11-16

  Vici
Faller direkt för
första raden...
fint!
:-)
2011-11-15

  Eva Langrath VIP
En vacker kärlekstext som får mig att tänka på komunikation och att våga släppa sin rädsla, att mötas bakom orden.
2011-11-15

  marie ohlson
Åh så fint diktat! Man känner verkligen kärleken i den...
2011-11-14

  Titti Rydberg VIP
Det är en vacker dikt.
Jag tycker mycket om den.
2011-11-14

  AnnaMy
Underbart! Älskar särskilt första stycket
2011-11-14

    Birgersdotter VIP
Vacker
2011-11-14

  Mr Lindemann VIP
nominell läsvärde där perifert anknytning till struktuell läsförståelse kan anses vara tillhanda
2011-11-14

  Junitvillingen
Så innerligt vackert skriftat om det största vi har - kärleken. Fastnar speciellt för:

"återspeglad i vattnet
i livets olikformade moln
åter igen
du
mitt i eldens hjärta" -

dessutom gillar jag uttrycket "evighet kan inte åldras"...guldstjärna till dig!!
2011-11-14

  lisa"puzzle"svensson
genuint och innerligt!
2011-11-14

  LenaJohansson VIP
vacker
2011-11-14

  AgnesP
Väldigt fin kärleksdikt. Tycker om dina, för mig lite oväntade ord i den.
2011-11-14

  Minkki VIP
evighet kan inte åldras - en till diamantdikt...
2011-11-14

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackert. =) Många saker jag gillar i denna men framförallt raderna:

"ändå gråter jag
för att du är så fin
som ser bortom den starka vågen, du är klok och vet att det inte är den bärande rörelsen som förlänger djupet,"

Mycket bra. =)
2011-11-14

  Mr Lindemann VIP
Bra slutstrof

Annars kan den anses vara intressant i sin framtoning
2011-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Per Blomqvist
Per Blomqvist