Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tillägnas ej


LÅT MINA FÄRGER LYSA GENOM DIG



I dina ögon känner jag ett helt ishav sträcka sig mot mig, vågor slår mot mig som om jag vore din strand

Kom, kom, kom!

Du - ett livsfyllt kaos bärandes på tsunamis och stormar

Du kan ge mig liv, jag kan färdas med din hjälp
Sprid mig, våra upphackade kalejdoskop-andar över nya hav som aldrig ens kartlagts


Vi kan väl färglägga världen,
du och jag





Fri vers av HjälpMigFly
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-14 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HjälpMigFly
HjälpMigFly