Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har snurrat in mig

Jag har snurrat in mig
I en klaustrofobisk känsla
Där ljuset bryts av torkade tårar
På mina skuldsatta kinder
Jag kan inte fortsätta gråta
När det är jag som har piskat mig själv
Jag kan inte skylla på någon
Utan mig själv
Smärtan rev jag själv upp
Med en gummikniv
När jag i blindo glömde bort
Att ge av mig själv





Fri vers av MissCaylin
Läst 227 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-14 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissCaylin
MissCaylin