Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
söker stöd från er som läser detta..


den värsta tiden i ditt liv..

den varmaste goaste
människan ja känner,

Har tagit till flaskan å piller.

Ja står bredvid å ser hur han sjunker,
orden räcker inte längre till.

du ser inte själv hur långt ner du kommer.

står här som ditt stöd, tänker inte överge dig nu!

smärtan är enorm
när ja får åter uppleva mina tonår.

men ja tänker inte gå!

kommer stå bredvid dig hela vägen,
men snälla vissa några framsteg,
behöver se att du förstår
att ja inte stöttar dina missbruk,
utan att ja stöttar dig!

Ja ger dig all styrka ja har,
bara du stannar hos oss!




Fri vers av Rosa nalle
Läst 215 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-15 12:07



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket stark o känslovacker i sin stöttande varma aura, du är en stjärna, fortsätt lys!
2011-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Rosa nalle
Rosa nalle