Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Antijante


Det är väl Facebook det här?

Jag struntar i rim och reson
jag bara tar mig ton
och skriker ut för hela världen
Jag har fångat min första lax
1 meter och 8-10 kg!
På egenbunden fluga
och mitt nya flugspö!




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-11-15 18:51



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Själv har jag vunnit hundratusen på en trisslott, jag har visserligen inte köpt den än, men skrapat den och sett vinsten, planerat festen, kryssningen till Bakut samt flygresan till Alice Springs.
2011-11-15

  Larz Gustafsson VIP
Bra gjort.
Grattis.
2011-11-15

    Shush
Grattis:)
2011-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP