Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när det började..


känner ni något ???

ens närstående är förvirrad..

han råds att ringa till polisen..

vet ni hur det känns att bli hämtad av polisen ?

vet ni hur det känns att bli inlåst mot sin vilja

och den lilla människan är bara förvirrad

i behov av kärlek och trygghet


i dagens läge är hon brottsling eller senil dement, när hon vill vara älskad...

när hon vill veta vem hennes mamma var, hade hon någonsin en pappa..

finns hon överhuvudtaget ?

hon är som ett spöke....


snart är det din tur...!!!




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 284 gånger
Publicerad 2011-11-15 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP