Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Olika uppfattning


Finns jag inte

Jag pratade med dig

men du saknade öron

Jag lyssnade till dig

men du pratade utan mål

Jag såg dig

men du trodde du gömt dig

Jag kände dig

men ditt hjärta var borta

Ändå




Var du arg



för att jag inte var där




för dig




Fri vers av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-15 22:02



Bookmark and Share


  aol
så konstiga män det finns, bra skriftat
2011-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt