Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lyssna


Jag älskar att lyssna till tystnaden


För då kan man höra allt






Fri vers av solvarg
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-02 20:12



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
magi
2012-09-10
  > Nästa text
< Föregående

solvarg
solvarg