Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förbipasserande

jag behövde den här fyllan
behövde den här stunden för mig själv

jag ville sitta ifred
tänka mig tillbaka, tänka igenom

allt som hänt
alla mina tillkortakommanden

jag går igenom allt
försöker att få allt tillrätta

förlåter dom mig
eller fördömer de mig

vad vet jag
vad vet jag efter allt som har hänt

när jag sitter bredvid
och ser på när allt kommer fram
ur dunkelt ljus




Fri vers av Jesper E VIP
Läst 154 gånger
Publicerad 2011-11-16 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper E VIP