Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Unyttjad

varför går de iväg
varför lämnar de mig när glasen sinar

de har råd, men de är snåla
och jag får betala, för alla deras klagomål

lyssnar och ger råd, söker efter förståelse
tänker på deras olycka

men jag får stå för allt
jag tar på mig deras nota och dåliga smvete




Fri vers av Jesper E VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-16 23:29



Bookmark and Share


  Schackpoeten VIP
Men du går ut som vinnare i bataljen :-)
2011-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Jesper E VIP