Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Kärleken finns, raffinerad och rå -



Frusen vintermåne, målar världen blå.

Omgiven av stjärnor, men ensam, ändå.

Likt oss omgivna av liv, på avstånd vi kan gå.

Men ensamheten, blir starkare så.

Då vi försöker, söker, men inte kan nå.

Önskandes, att vi en själsfrände kan få.

Kärleken den finns, raffinerad och rå.

För den är vi beredda, att levande oss själva flå.

Mitt hjärtas färg, är nuvarande grå.

Låt mig hitta någon, som kan få den att igen slå.




Bunden vers (Rim) av //Nikita
Läst 335 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-17 00:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
JESUS sket just ner sig. Han läste nämligen din skitdikt
2011-11-17

    MOLKOIII
Denna text får mig att dåligt må
Kan tänkas att det ej mig angå
Inte förskräckligt men sådär ändå
Men jag är ju JESUS och nu skall jag uppstå
2011-11-17

  Mr Lindemann VIP
Att kunna slå in delar av hjärtslag då man ömmar in tillvaron, är en konst
2011-11-17

  Ninananonia VIP
väcker tankar...gillar

kärleken är vacker... ickekärleken är inte alltid lika vacker men den kan kännas ..så..rå...
2011-11-17

  GigantAdamas
Gå din egen väg.

Du vet varför jag är här.
2011-11-17
  > Nästa text
< Föregående

//Nikita