Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid avgrundens rand.

Mörkret faller

Hopplösheten omfamnar mig med sina draklika vingar
och river hål i mig med sina klor

Jag ligger ihopkurad i en vattenpöl med trasiga kläder och skakar av rädsla och ångest

En skammens pil har genomborrat min själ

En skammens pil avlossad från pilbågen jag höll i mina händer

Nu sträcker jag ut mina händer från gyttjan jag bosatt mig i och kastar av mig kläderna och hoppas jag blir ren av regnet

Men jag behöver hålla i mig

För jag är nära att falla ned

Där jag ligger

Vid avgrundens rand




Fri vers av micke ahlborg
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-17 00:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
JESUS sket ner sig just. Han läste nämligen din skitdikt
2011-11-17

    MOLKOIII
O för i helvete - stanna där!
2011-11-17
  > Nästa text
< Föregående

micke ahlborg
micke ahlborg