Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hans hand fortfarande i min



vi sitter på bussen. är på väg hem till honom.
vi pratar om döden. han tar min hand och ler.
säger \'jag behöver inte komma till nåt paradis
när jag dör. jag är ju i paradiset nu, nu när jag
är med dig. han kramar om min hand, hårt.
tittar på mig och ger mig en puss på kinden.
resten av resan sitter han tyst och tittar ut
genom fönstret. hans hand fortfarande i min.




Övriga genrer av rebekka
Läst 401 gånger
Publicerad 2006-01-15 15:52



Bookmark and Share


  pinkprincess
Den är så vacker, det är det bästa jag läst på mycket lång tid!
Kärlek är så, precis så! faan alltså, ge mig din talang!!
2006-02-02
  > Nästa text
< Föregående

rebekka
rebekka