Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

text fyra



sena kvällar i din etta
precis som det ska vara

känner lukten av ditt hår
när vi dansar tätt intill

fönstret står på vid gavel
vi kryper ner under täcket

kan höra dina andetag
du andas mycket tungt

mitt huvud mot ditt bröst
dina fingrar i mitt hår

bakom stängda dörrar




Övriga genrer av rebekka
Läst 364 gånger
Publicerad 2006-01-15 16:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rebekka
rebekka