Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dina ord



mina ögon översköljdes
av tusen hårda ord
en minut och allt det
vackra som vi skapat
var för alltid förbi
slutet på december
och du hade för
länge sedan slutat
be mig stanna kvar
du kunde inte längre
stava till mitt namn
dina ord viskades
fram i vinterkylan
ord som inte längre
satte spår i hjärtat
sagor med lyckliga
slut existerar inte
vi är förlorade
vi två




Övriga genrer av rebekka
Läst 403 gånger
Publicerad 2006-01-15 16:22



Bookmark and Share


  heltsuddig
bra skrivet !
2006-01-15
  > Nästa text
< Föregående

rebekka
rebekka