Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Byggd på tårar

Dagarna som har varit
Har jag byggt på tårar
Jag ville inte veta
Ville inte känna
Men det kom
Likt en iskall vind
Det är bäst så
Men det känns
Det känns
Det känns så
Det gör ont
Det gör så ont
När man har känt
Det som har varit så nära
Det man levt så länge med
Men inte helt är med mer
Ensamheten känns oändlig
I den svaga själ som är kvar
En själ som inte bär
Det var det jag behövde
Men jag fungerade inte
Fungerande inte då
Fungerar inte nu
Men felet var mitt
Mitt




Fri vers av MissCaylin
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-17 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissCaylin
MissCaylin