Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första natten med syrsans ljud mellan alla ängens strån

Vinden drar sig lätt förbi den nakna kroppen,
det torra frusna ögat fuktas och tinar
Själen värms upp, rinner ner i skalet den smälter
Orgeln ljuder när allt känns perfekt,
en enkelriktad väg, du ger mig denna känsla,
jag får aldrig ge den till dig




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 309 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-11-17 21:01



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Mycket bra skriven dikt
2011-11-19

  anits VIP
Mycket vackert och berörande
2011-11-19

    ej medlem längre
Åh
Va' du är bra!
2011-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling