Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om man bara skriver elaka och djävliga saker om andra.....

....så kan man ju lika gärna hoppa över.....och börja jogga i stället eller något annat....




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Mats Henricson
Läst 328 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-11-17 21:29



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Uppenbarligen är man frustrerad och behöver frigöra endorfiner.
2011-11-18

  aol
bara så sant,
2011-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska