Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Urblåst martall

.Packa väskorna

Rym iväg

.............Längs motorvägen.

Flaskan i innerfickan

väger så tung

att sned är din gång

lik en urblåst martall längs havskusten.

En maskstungen träbit du blivit,

orden ramlar genom hålen

genom det inget du flyr ifrån.

Så packa ingen väska

så slipper du leta.

Det finns ingen kust för dig .....där

bara ändlös väg på kolsvart asfalt.

Tills du en dag är barfota med en namnlapp knuten runt din tå




Fri vers av Vibecke
Läst 184 gånger
Publicerad 2011-11-17 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vibecke
Vibecke