Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommaren sprang förbi barfota

Sommaren sprang förbi barfota.

lite trippande i förvärmen,
aktandes tunn hud.

Hårt grus och vassa stenar.... härdade.

Sommaren en doft av en framtid.

Värme.....Inuti..... utanpå

I början med löv så tunna och sköra,
solen lyste genom de nyfödda skrynkliga. Darrande i järnnattens frost


Nu är de hårda och väntar med spänning på höstens lek i färgfantasi.

Tåliga ännu,
sega på grenen,
Indiansommarlängtan.




Fri vers av Vibecke
Läst 203 gånger
Publicerad 2012-01-13 01:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vibecke
Vibecke