Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnet av en vår

Hon nicka lite mot
inuti allt det varma
inte röra, inte störa
bara sakta skrämma bort
allt det kalla.

Lilla ängla rara
ligga där och vänta bara
på värme som risslar och leker
som solens gula blomblad smeker
minnen av våren.

spröda sköra
inte göra
rispande tunn
är änglabladets vinge
nu i tidig morgontimme

doften sumrar
i fuktig myllra
lovar säkert dagens blända
blinkljus i ögonen sända
på blommans lilla huldra.




Fri vers av Vibecke
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-21 00:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vibecke
Vibecke