Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagar bara allt fortare förbi.

Längtar så.
Saknar,
Hur ska du kunna duga?
Vad ska kunna imponera
Viljan efter mera?

Ditt svek, dina bortval - flyktkval
svider ont än.

Dina hån hörs fortfarande i kroppen.

Söker letar
ingen ton vibrerar.
Fattigt ser jag igenom maskorna

Spelet, leken tråkar fort mig.

Kär - leken bleknar
Tvekar
stoppa mina steg

Bromsar mina steg.


Morgonen bjuder mig höga berg att bestiga.
Kudden lurar på depresson.
Dagen att få
måste övertalas att vilja ha.

Natten är min vän, dagar bara allt fortare förbi.

På min inre parkerinsplats har jag låtit dig sno reservdunken
väntar,
en enda lång väntan.
Vänta




Fri vers av Vibecke
Läst 193 gånger
Publicerad 2012-01-09 00:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vibecke
Vibecke