Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

E saningen?

Som tung luft, mättad av fukt

just innan

det blir ett regn.

Himlen hänger låg, hukar kutig.

Fjädrarna spröda och glanslösa med

ton av trötthet.

Att våga vara sårbar är vägen till styrkan.

tunn är tråden jag hänger i.

Inga svar finns på orättvisan.

Mörker visar ingen väg.

bara vilsestigar.

Varför är fel fråga.

Det är...

blir svaret

Att vara

blir vägen,

som du är

e sanningen.




Fri vers av Vibecke
Läst 208 gånger
Publicerad 2012-01-05 00:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vibecke
Vibecke