Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tvättmaskinen

Tänk när livet fastnat i en enda upprepning
och orden blir samma varje dag.
Som en långsam tvättmaskin ältas
tiden
tingen
runt......runt.
Ibland utan tvättmedel,
då får jag ta de från början. Skit skit skit

Ibland blir det strömavbrott - kontaktfel...... Fy fan vilken frust.

Det blir till att tvätta för hand
kanske rent av behövs ett gammeldags storkok.

För att få min inre tvätt att skina bändande solvit.




Fri vers av Vibecke
Läst 190 gånger
Publicerad 2012-01-13 01:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vibecke
Vibecke