Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet inget mer

.Jag vet inget mera än det jag känner.

Tänker inte i en enda morgondag.

Jag vet inget mer än dina händer

och att det inom mig känns lugnt och bra.


Men jag vet att drömmar vävs i tiden,

jag vet att i morgondag går solen upp.

Jag vet att jag känner att jag lever

här och nu och det ger mig hopp.


Jag vet inget jag ska kontrollera

jag släpper taget och ber om mer

vill inte längre konstruera

vill vara nära och se det du ser


Jag vet att månens ljus ger mystik åt jorden.

Att orden inte alltid räcker till.

så jag ger upp försöket att beskriva,

känslan av att tiden står still.




Bunden vers (Rim) av Vibecke
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-17 23:44



Bookmark and Share


  XidoTheFirst
Fint! =)
2011-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Vibecke
Vibecke