Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rara hjärtat

Så gömd i ögat.

Läskigt.

Skönt.

Rara hjärtat, nära hör hjärtat slå.

Pulsen dunka.

Den slår till tid är slut, ingen brådska alls.

Tydligt.

Du jag kan höra, jag kan se,

Jag kan våga stå där jag står brevìd.

Våga höra rara hjärtat slå .

Inget är farligt alls.

Inga krav på taktfast... het.

Inga krav på när - ... het.

Jag undrar bara vilken färg dina ögon har.




Fri vers av Vibecke
Läst 182 gånger
Publicerad 2011-11-17 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vibecke
Vibecke