Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till och med efter dig

Jag längar till och med efter dig.

Fast det jag önskade att du var

upplöstes och försvann.

Elakt blev det i en anklagelse om besudlade drömmar

Längtan efter den sanna fulländlingen kräver tålamod.

Kräver min växt.

Kräver styrka ur mitt jag.

Mitt lilla jag - liten jag. VILL ha !

vill omfamnas-

vill omhänder-

av händer tas-

fråntas...

Ansvar.

Känna trygghet och värme, synas i ögonen

säkert och självklart.

På den som älskar.

.




Fri vers (Fri form) av Vibecke
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-17 23:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vibecke
Vibecke