Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Istapp


Små vattenkristaller simmar längsmed husets tak

fryser smyckesaktigt

växer och krymper med frost och solsken
kan vara lång och brunblek
eller liten, blå och klar

Full av kyla
men smälter lätt
som en godgudagåva kan tyckas

Borde beundras bå\'d länge och väl
om du inte fann risken för fallet

Som glassplitter i ditt hår det ligger
och du blinkar aldrig mer

Åter små kristaller
klättrar ner, fryser
Droppandes i din värme

Beundrarnas dumma klungor växer
under ondgudagåvan som smyckar

En ögonblink utav dig
och den faller


Livet




Fri vers av Skalet
Läst 234 gånger
Publicerad 2006-01-15 17:49



Bookmark and Share


  Wretling
va vackert :D
2006-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Skalet
Skalet