Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rött är inte alltid sött


45 min rött vin!

Jag träffade en flicka helt klädd i rött med en rödluva.

Hon bodde i ett rött hus ,med röda möbler och sin röda katt, jag förstod att.

hon var besatt, av den färgen.

Gardiner ,möbler , sängen , ja allt gick i rött.

På hennes röda bord ,fanns en röd vas med röda rosor.

Hon hade en röd cykel och röda blommor på balkongen.

Hon bjöd på röd mat såsom, räkor , hummer, rödbetor,blodpudding, kräftor.

Vi drack rödvin.

Till efterrätt blev det en stor jordgubbe med körsbärslikör till mig min snubbe.

I rödaste rappet gick vi till hennes säng med rödrosa,

Hon klädde av sin sig naken och hon hade en röd trosa.

Efter att ha älskat i 45 röda minuter åt jag upp henne och blev röddödförgiftad.

Hennes blod var cyanideblått.




Prosa (Fabel/Saga) av Jean-Michel Orblin
Läst 316 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-18 11:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin